Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان قم گفت: این بنیاد در تمامی بخش‌های استان دفتر فنی و حتی ناظر روستایی دارد، اما متأسفانه مردم زیاد از وام‌های نوسازی استقبال نمی‌کنند و توجه زیادی به بهسازی واحدهای مسکونی روستایی ندارند.

غلامرضا صالحی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم، با اشاره به اجرای طرح نوسازی و بهسازی واحدهای مسکونی در روستاها اظهار داشت: هم‌اکنون طرح بهسازی و نوسازی بافت روستایی در همه روستاهای قم در حال اجراست که بنیاد 20 میلیون وام 5 درصد به خانه‌هایی که تخریب و نوسازی می‌شود پرداخت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اگر افرادی نتوانند با این مبلغ خانه‌های خود را نوسازی کرده یا مشکلاتی در پرداخت اقساط تسهیلات یا مشکلات دیگری داشته باشند ، بنیاد مسکن مبلغ 5 میلیون تومان بلاعوض در اختیار آن‌ها قرار می‌دهد.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان قم با انتقاد از عدم جدی گیری نوسازی بافت روستایی در کشور ابراز کرد: متأسفانه عادت کرده‌ایم در حوادث غیرمترقبه و بعد از وقوع خرابی‌ها تازه به فکر ساخت و اهدای وام مسکن کنیم که می‌توان باکمی برنامه‌ریزی این مبلغ را قبل از تحمیل خرابی‌ها و بسیج امکانات به مردم داد تا سرپناه آن‌ها مستحکم‌تر شود.

وی با اشاره به عدم استقبال روستائیان از وام نوسازی واحدهای مسکونی عنوان کرد: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در تمامی بخش‌های استان دفتر فنی و حتی ناظر روستایی دارد، اما متأسفانه مردم زیاد ازاین‌گونه وام‌ها استقبال نمی‌کنند و توجه زیادی به بهسازی واحدهای مسکونی روستایی ندارند.

صالحی با تأکید بر اینکه در 204 روستای استان قم تعدادی از واحدهای مسکونی بعد از بهسازی اقدام به دریافت پایان کار کرده‌اند، مطرح کرد: در روستاهای استان قم کمتر از 50 درصد بافت فرسوده وجود دارد که اگر اعتبارات لازم در این زمینه فراهم شود تا 5 سال می‌توان همه آن‌ها را نوسازی کرد.

انتهای پیام/

R7854/P1361/S6,62/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۶۲۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تخصیص زمین برای ساخت ۵۰ هزار واحد مسکونی

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین روحانی نژاد نماینده ولی فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در نخستین گردهمایی گروه‌های مردمی و جهادی و وزارت راه و شهرسازی متشکل از بازآفرینی شهری، مسکن و راه روستایی که با مشارکت سازمان بسیج مستضعفین برگزار شد، با اشاره به این فرمایش امام راحل که قبل از انقلاب شکوهمند اسلامی نداشتن مسکن مشکل اساسی مردم به شمار می‌رفت، گفت: امام راحل امید داشتند دولت‌های آتی مشکل مسکن را حل کنند، هر چند وضعیت مسکن قبل و بعد از انقلاب قابل مقایسه نیست و قبل از انقلاب بخش بزرگی از شهرها را حلبی آبادی‌ها تشکیل می‌داد اما امروز مستأجران هم مسکن مناسبی دارند و بد مسکنی چندان زیاد نیست.

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با اشاره به مهاجرت مردم از شهرهای کوچک به شهرهای بزرگ گفت: عزم دولت سیزدهم حل مشکلات بخشی از مردم در حوزه مسکن است.

روحانی‌نژاد تصریح کرد: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در خانه دار کردن مردم، در بازسازی حوادث بعد از زلزله و سیل، گام‌های بلندی برداشته است و دلیل آن هم وجود گروه‌های جهادی است که در حوادث جزو اولین گروه‌ها هستند که در کنار بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برای ساخت خانه‌های جدید تلاش می‌کنند.

وی با بیان اینکه باید از ظرفیت این گروه‌های جهادی برای نوسازی مسکن استفاده کرد، گفت: دولت سیزدهم توجه بسیاری برای حل مشکل مسکن دارد و وزیر راه و شهرسازی نیز تمرکز خود را بر این موضوع گذاشته است.

روحانی نژاد اظهار کرد: زمین رایگان برای ساخت ۵۰ هزار واحد مسکن برای اقشار کم درآمد در این دولت تخصیص یافته است. امیدواریم در سال‌جاری با تخصیص زمین برای ۵۰ هزار واحد مسکونی دیگر دولت سیزدهم به دوران طلایی ساخت مسکن کم درآمدها تبدیل شود.

کد خبر 6098549 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • فرایند الحاق زمین به محدوده ۲۰ روستای دشتستان انجام شد
  • لزوم تخصیص زمین برای ساخت ۵۰ هزار واحد مسکونی
  • ۵۹۰۰ پلاک مسکونی نوسازی شد/کلنگ زنی ۱۵۰ هزار واحد مسکونی
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در زنجان به ۱۱هزار و ۵۰۰فقره رسید
  • بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه
  • آغاز مقاوم‌سازی ۷۵۰۰ واحد مسکن روستایی در استان اردبیل
  • آغاز مقاوم‌سازی ۷۵۰۰ واحد مسکن روستایی
  • بازنگری طرح هادی روستایی از اولویت‌های بنیاد مسکن بوشهر است