Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، داریوش بلدی ظهر شنبه در جلسه ستاد بازآفرینی پایدار شهری شهر قم که در سالن امام جواد (ع) استانداری قم برگزار شد، گفت: همه اتفاق نظر دارند که برای نوسازی بافت فرسوده شهر قم باید اقدامی انجام شود هرچند دیر به فکر افتادیم بافت‌های فرسوده با توجه به حادثه خیز بودن شهر قم و وجود ۱۱ گسل خطرناک نا مقاوم و با توجه به وجود کوچه‌ها و معابر تنگ آن باید بهسازی و ساماندهی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، بافت فرسوده قم امروز مشکلات اجتماعی و فرهنگی بسیاری دارد و از وجود ساکنان بومی خالی و ساکنان آن امروز اغلب اتباع خارجی و غیر بومی هستند اعتباراتی برای نوسازی این بافت تخصیص یافته است.

فرسودگی اغلب واحدهای مسکونی در محلات قم

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی قم اظهار داشت: چند استان مانند خوزستان و سیستان و بلوچستان، زنجان طرح‌هایی در دست اقدام دارند و در حال اجرای این طرح‌ها هستند چند جلسه برگزار شده و برای نوسازی بافت فرسوده قم تفاهم نامه‌ای هم بسته شده است در ۳ منطقه به اضافه منطقه ۴ شهر قم بازدید میدانی صورت گرفته است.

به گفته وی، در قالب تیم‌های ۱۰ نفره پرسشنامه‌هایی به در خانه‌های این مناطق داده شده است در کل با اولویت دادن محله خاکفرج بررسی شده است که در این محله ۳ هزار و ۷۵۰ خانه وجود دارد که ۳ هزار و ۶۰۰ خانه خالی بوده است و بررسی شده خانه‌های این محله بین ۲۰ تا ۳۰ سال عمر دارند و نوع سازه اغلب خشت و گلی است.

بلدی با بیان اینکه ۴۸ درصد ساکنان محله خاکفرج موافق طرح نوسازی بودند ولی به دلیل وضعیت اقتصادی دشوار نیاز به اجرای بسته‌های حمایتی و تسهیلاتی دارند، افزود: در محله خیابان شهید رئیسی کرمی ۸۵۰ واحد بررسی شده که ۴۸۴ واحد مسکونی وجود دارد و عمر آن‌ها ۱۰ سال است در ایستگاه راه آهن ۵۶ درصد واحدها فرسوده هستند و نیاز به نوسازی دارند.

کار دشوار نوسازی بافت فرسوده قم

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی قم با اشاره به اینکه نوسازی بافت فرسوده یک کار دشواری است و نیاز به هم افزایی دستگاه‌های اجرایی دارد، گفت: باید بسته‌های تشویقی و تسهیلات مالی در اختیار ساکنان این بافت قرار گیرد؛ شهرداری با تخفیف در عوارض و رصد صدور پروانه‌ها و نظام مهندسی هم مشاوره مهندسی و هم‌چنین بنیاد مسکن در زمینه آواربرداری رایگان و هماهنگی بین دستگاه‌ها همکاری کند.

به گفته بلدی، تسهیلات بانکی و ودیعه مسکن به عنوان کمک بلاعوض باید برای ساکنان این بافت در نظر گرفته شود دستگاه‌ها هم برای صدور پروانه هماهنگ فعالیت کنند.

کد خبر 4665541

منبع: مهر

کلیدواژه: قم بافت تاریخی گسل فعال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۸۸۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسائل فرهنگی و اجتماعی در کف خیابان قابل حل نیست

به گزارش خبرنگار مهر، علی قاسم زاده صبح یکشنبه در صحن علنی شورا اظهار کرد: کلید حل همه مسائل کشور در ابعاد سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی در دل تعلیم و تربیت نهفته است.

وی افزود: در سال‌های اخیر به دلیل مشکلات اقتصادی و تحریم‌ها آن طور که لازم است به آموزش و پرورش پرداخته نشده و این سیستم با حداقل امکانات بیشترین تلاش‌ها را در امر تعلیم و تربیت صورت داده است.

شهردار اصفهان گفت: اگر نسلی تربیت کنیم که این نسل در حوزه‌های مختلف به منابع انسانی نظام تزریق شود بسیاری از مشکلات از مسیر تعلیم و تربیت حل خواهد شد.

وی افزود: هر کشوری که مسیر رشد را توانسته با موفقیت طی کند به امر تعلیم و تربیت به خوبی پرداخته است، امیدواریم ما نیز با وجود مشکلات و فشارها آموزش و پرورش را به جایگاه اصلی خود برسانیم.

قاسم زاده با بیان اینکه مسائل فرهنگی و اجتماعی در کف خیابان قابل حل نیست، گفت: وقتی ما یک دانش آموز را ۱۲ سال از خانواده امانت می‌گیریم هر گونه شکل دهی به شخصیت او باید در مدرسه صورت گیرد.

کد خبر 6092870

دیگر خبرها

  • برگزاری ۵ رزمایش برای نوسازی بافت های فرسوده
  • عکس‌های تکان‌دهنده از سردر یک باشگاه لیگ برتری؛ بافت فرسوده یا ساختمان باشگاه صنعت نفت آبادان؟
  • بسته تشویقی ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان اعلام شد
  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد
  • آغاز اجرای طرح چهره به چهره در محلات فرسوده با ۷۰۰ گروه
  • مسائل فرهنگی و اجتماعی در کف خیابان قابل حل نیست
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است
  • نوسازی ۴۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال
  • آثار باستانی تپه «علی‌کش» نشان از ارتباطات اجتماعی با همسایگان دارد