Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم،داریوش بلدی مدیرکل بنیاد مسکن استان قم پیش از ظهر امروز در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان قم در سالن جلسات امام جواد (ع) استانداری با اشاره به وظایف بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: اهم وظایف این بنیاد تهیه و بازنگری طرح هادی روستایی است، طرح هادی روستایی طرحی برای ساماندهی و اصلاح بافت موجود، میزان و مکان گسترش آتی و نحوه استفاده از زمین برای عملکرد‌های مختلف از قبیل مسکونی در یک روستا با افق ۱۰ ساله است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل بنیاد مسکن استان قم افزود: یکی از وظایف این بنیاد صدور اسناد مالکیت شهری و روستایی است، اهداف موردنظر این فعالیت ساماندهی و تثبیت نظام مالکیت اراضی واقع در بافت روستا است.

بلدی ادامه داد: اجرای طرح هادی روستایی و تملک و واگذاری زمین روستایی از جمله وظایف بنیاد مسکن انقلاب اسلامی است، تملک و واگذاری زمین مسکونی با هدف ایجاد انگیزه سکونت و فعالیت برای روستاییان و حمایت از خانوار‌های روستایی فاقد زمین برای احداث مسکن و حمایت از مهاجرت معکوس به روستا‌ها است.

مدیرکل بنیاد مسکن استان قم صدور خدمات فنی برای احداث واحد‌های مسکونی روستایی را از وظایف بنیاد مسکن انقلاب اسلامی دانست و تصریح کرد: این بنیاد در پنج بخش قم دفتر نمایندگی دارد تا نیازی به تردد روستاییان به شهر قم نباشد.

او ادامه داد: تاکنون طرح هادی روستایی و اصلاح معابر در ۱۳۲ روستای استان قم انجام شده است، همچنین ۱۶ هزار و ۶۵۰ سند مالکیت روستایی توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در استان صادر شد.

مدیرکل بنیاد مسکن استان قم افزود: این بنیاد تاکنون ۶ هزار و ۲۰۰ قطعه زمین روستایی به روستاییان واگذار کرده است، همچنین از ابتدا تاکنون ۸۰۰ هکتار در ۶۵ روستا توسط بنیاد در استان قم تملک شد. بنیاد مسکن انقلاب اسلامی تاکنون ۱۵ هزار فقره خدمات صدور پروانه و خدمات استعلام در استان قم انجام داده است.

بلدی با اشاره به اعتبارات بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان قم عنوان کرد: اعتبارات این بنیاد در سال جاری ۲۳ میلیارد و ۵۵۶ میلیون تومان بود که ۱۷ میلیارد و ۹۰۰ تومان تخصیص پیدا کرد.

او ادامه داد: طرح هادی در ۱۳ روستای استان قم به صورت ۱۰۰ درصد انجام شده و پیشرفت اجرای طرح هادی در ۱۳۲ روستای واجد طرح هادی در استان ۶۰ درصد بوده است.

بلدی افزود: در مجموع ۹ هزار تن قیر برای ۱۵۷ روستای استان در طول پنج سال جذب شد و نهضت آسفالت معابر روستایی را در قم شاهد بودیم.

مدیرکل بنیاد مسکن استان قم با اشاره به حضور بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در شهر قم یادآورشد: زمین برای ساخت دو هزار واحد مسکونی در شهر قم در اختیار بنیاد مسکن قرار گرفته و نقشه برای ۶۰۰ واحد آماده شده است.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: طرح هادی بنیاد مسکن قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۶۳۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی صابری صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امسال ۱۲ هزار و ۲۰۰ نفر از متقاضیان ساخت مسکن در روستاهای گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بهره مند می‌شوند.

سرپرست معاونت بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن استان گلستان با بیان اینکه روستاییان گلستانی در ۲۲۸ هزار واحد مسکونی گذران زندگی می‌کنند، گفت: بیش از ۱۲۸ هزار واحد مسکونی روستایی استان نوسازی و مقاوم است و مابقی این واحدها کم دوام و در مقابل حوادث، غیر مقاوم هستند.

وی با بیان اینکه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با کمک دولت‌ها و با هدف ارتقا سطح رفاه و زندگی روستاییان از سال ۸۴ تا کنون، به متقاضیان ساخت و نوسازی خانه‌های روستایی تسهیلات قرض‌الحسنه با کارمزد ۵ درصد پرداخت کرده است، افزود: در دولت مردمی سیزدهم برای اولین بار هم مبلغ تسهیلات و هم تعداد سهمیه استان‌ها رشد چشمگیری داشته که به تَبع آن شاهد جهش در روند نوسازی و ساخت خانه‌های روستاییان به ویژه محرومان و اقشار کم درآمد هستیم.

صابری اظهار کرد: سهم استان گلستان از اعتبارات امسال با رشد حدود ۱۰۰ درصدی به چهار هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان برای ساخت ۱۲ هزار واحد رسیده که تا کنون ۱۰ هزار و ۹۰۰ متقاضی جهت دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه به بانک‌ها معرفی شده‌اند که ۵ هزار و ۴۶۰ متقاضی موفق به عقد قرارداد با بانک‌های عامل شده‌اند و ساخت و ساز خانه‌های خود را آغاز کرده‌اند.

وی یادآور شد: ساخت و سازهای روستایی توسط مهندسان نظام فنی روستایی و نظارت عالیه همکاران شعب و اداره کل به صورت مرحله‌ای نظارت می‌شود.

کد خبر 6097828

دیگر خبرها

  • پرداخت ۵۰۰ میلیون تومان برای کمک به ساخت مسکن روستایی در کردستان
  • فرایند الحاق زمین به محدوده ۲۰ روستای دشتستان انجام شد
  • لزوم تخصیص زمین برای ساخت ۵۰ هزار واحد مسکونی
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در زنجان به ۱۱هزار و ۵۰۰فقره رسید
  • واگذاری زمین به خانواده‌های شاهد و ایثارگران بوشهری
  • بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه
  • خانواده ۵ معلولی در دشتستان صاحب خانه می‌شوند
  • بازنگری طرح هادی روستایی از اولویت‌های بنیاد مسکن بوشهر است