Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-07@18:43:42 GMT

ورود بنیاد مسکن به نوسازی بافت فرسوده در شهر قم

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۶۹۲۰۵

ورود بنیاد مسکن به نوسازی بافت فرسوده در شهر قم

مدیرکل بنیاد مسکن استان قم گفت: این بنیاد، پنج محله شهر قم را مورد بررسی قرار دارد و با امضای تفاهم نامه ای با استانداری و شهرداری قم برای نوسازی بافت فرسوده منطقه خاکفرج ورود خواهد کرد.

داریوش بلدی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قم با اشاره به وضعیت نوسازی مسکن روستایی در استان قم اظهار کرد: طرح بهسازی مسکن روستایی از سال 1374 توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تسهیلات 40 میلیونی تومان با سود پنج درصد و مدت بازپرداخت 15 ساله با ضمانت سفته زنجیره ای به روستاییان برای بهسازی مسکن داده می‌شود و هشت هزارمین واحد مسکونی روستایی مقاوم سازی شده استان در هفته دولت در قم افتتاح شد.

وی ادامه داد: سالیانه 200 هزار واحد مسکونی روستایی باید در کشور نوسازی شود و هدف گذاری شده است که هر سال هزار واحد مسکونی روستایی در استان قم نوسازی شود.

مدیرکل بنیاد مسکن استان قم افزود: برای روستاییانی که مشکل مالی دارند، تا میزان هشت میلیون تومان تسهیلات بلاعوض از محل حساب 100 حضرت امام خمینی(ره) برای نوسازی مسکن کمک می‌شود. 900 میلیون تومان برای تکمیل واحدهای مسکونی مقاوم سازی شده محرومین در استان از این حساب پرداخت کردیم.

بلدی با اشاره به اقدامات بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان قم در سیل لرستان اظهار کرد: این بنیاد هشت دستگاه کامیون، یک دستگاه لودر، یک دستگاه غلطک و یک دستگاه گریدر به مناطق سیل زده پلدختر اعزام کرد.

وی ادامه داد: با توجه به شرایط خاص قم و قرار گرفتن آن در منطقه زلزله خیز و دارا بودن 11 گسل فعال به منظور جلوگیری از بروز حوادث ناگوار جانی و مالی در بافت‌های فرسوده به خصوص هسته مرکزی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، پنج محله شهر قم را مورد بررسی قرار دارد و این بنیاد با امضای تفاهم نامه ای با استانداری و شهرداری قم برای نوسازی بافت فرسوده منطقه خاکفرج ورود خواهد کرد.

مدیرکل بنیاد مسکن استان قم خاطرنشان کرد: برای سازماندهی و بهسازی بافت‌های ناکارآمد شهری و روستایی استان در حال پیگیری جذب 30 میلیارد تومان اعتبار هستیم.

انتهای پیام/78004*40

منبع: فارس

کلیدواژه: بلدی بنیاد مسکن استان قم روستا بافت فرسوده مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۶۹۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در زنجان به ۱۱هزار و ۵۰۰فقره رسید

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان با اشاره به اینکه مقاوم‌سازی اماکن روستایی، مؤثرترین اقدام در جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرهاست، گفت: سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در سال‌جاری، ۱۱هزار و ۵۰۰ فقره است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، رضا خواجه‌ای، امروز_ دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سهمیه استان زنجان در زمینه تسهیلات مسکن روستایی در سال‌جاری ۱۱۵۰۰ فقره با اعتباری بالغ بر ۴,۰۲۵ میلیارد تومان اعتبار است.

وی افزود: در حال حاضر میزان مقاوم‌سازی واحدهای مسکونی روستایی در استان ۵۷ درصد است که با مقاوم‌سازی این تعداد، این میزان به ۶۷ درصد خواهد رسید که این جهش در سابقه بنیاد مسکن کم‌نظیر است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان با اشاره به اینکه، متقاضیان دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه ۳۵۰ میلیون تومانی ساخت مسکن در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت می‌توانند با مراجعه به بنیاد مسکن در شهرستان‌ها نسبت به تکمیل پرونده‌های خود جهت دریافت تسهیلات اقدام کنند، افزود: اقساط بازپرداخت تسهیلات جدید با نرخ سود پنج درصد، حدود سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در ماه خواهد بود، که متقاضیان پس از تشکیل پرونده در بنیاد مسکن، به بانک مربوطه جهت عقد قرارداد معرفی می‌شوند.

خواجه‌ای از پیشنهاد افزایش سقف وام مسکن روستایی از ۳۵۰ میلیون تومان به ۴۰۰ میلیون تومان خبر داد و گفت: مهاجرت معکوس ظرفیت و تقاضا برای ساخت‌وساز در روستاها را افزایش داده است و همین مساله باعث می‌شود تا همه ساله و طبق قانون ۲۰۰ هزار فقره تسهیلات مسکن روستایی در کشور به متقاضیان پرداخت و هر سال نیز سقف آن افزایش پیدا کند.

وی با اشاره به ترغیب و تشویق و لزوم همکاری اعضای شورای اسلامی، دهیاران و مشارکت روستاییان در انجام طرح‌های مقاوم‌سازی اماکن روستایی تصریح کرد: اهالی روستاهای استان باید از فرصت پیش آمده استفاده کنند و با اخذ تسهیلات بانکی برای سلامتی و حفظ جان و اموال خود و پیشگیری از هرگونه خسارات احتمالی خانه‌های خود را مقاوم‌سازی کنند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان تاکید کرد: سعی ما بر این است که با ادامه روند نوسازی اماکن مسکونی، زمینه‌ای را جهت فراهم ساختن فرصت برای روستاییان، ایجاد بالندگی و خودباوری در روستاها و ارائه تعریف جدید از روستاها به عنوان واحدی تولیدی و فرهنگی آماده کنیم و بنیاد مسکن نیز بر اساس این تکلیف در بخشی از رسالت خود فعالیت‌های خود را بیشتر معطوف به روستاها و مناطق کمتر توسعه یافته ادامه دهد.

کد خبر 751045

دیگر خبرها

  • پرداخت ۵۰۰ میلیون تومان برای کمک به ساخت مسکن روستایی در کردستان
  • برگزاری ۵ رزمایش برای نوسازی بافت های فرسوده
  • ۵۹۰۰ پلاک مسکونی نوسازی شد/کلنگ زنی ۱۵۰ هزار واحد مسکونی
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در زنجان به ۱۱هزار و ۵۰۰فقره رسید
  • آغاز مقاوم‌سازی ۷۵۰۰ واحد مسکن روستایی در استان اردبیل
  • آغاز مقاوم‌سازی ۷۵۰۰ واحد مسکن روستایی
  • بازنگری طرح هادی روستایی از اولویت‌های بنیاد مسکن بوشهر است
  • نوسازی ۴۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال