Web Analytics Made Easy - Statcounter

داریوش بلدی، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان قم در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم ، در باره آخرین روند احداث مسکن ملی استان قم  گفت: در مرحله اول حدود ۴ هزار و ۴۰۰ نفر در سامانه ثبت نام کرده اند که از این تعداد ۳۵۰۰ نفر  دارای مدارک کامل  و شرایط طرح اقدام ملی مسکن که در سامانه وزارت راه و شهرداری ذکر شده است بوده‌اند که با برنامه ریزی زمان بندی شده و با توجه به شرایط کرونا برای احراز هویت به بنیاد مسکن دعوت شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او ادامه داد: تاکنون ۲۷۰۰ نفر به بنیاد مسکن مراجعه کرده اند و افتتاح حساب برای آن‌ها انجام شده است  که از این تعداد ۲ هزار و ۴۵۰ نفر واریز وجه داشته اند.

 مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان قم تاکید کرد:متقاضیانی  که به بنیاد مسکن مراجعه نکرده‌اند تا آخر آذرماه فرصت دارند که با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی مراجعه کنند و عدم مراجعه به معنای انصراف قطعی و حذف از لیست است.


بلدی بیان کرد: راه و شهرسازی در منطقه پردیسان زمینی در اختیار ما قرار داده است که ظرفیت ساخت ۲ هزار واحد مسکونی را دارد و برای تعداد باقی مانده هم زمین اختصاص داده خواهد شد.


مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان قم  گفت:عملیات اجرایی ۵۳۲ واحد آغاز شده است که یکی از پروژه‌ها تا طبقه پنجم سقف گذاری شده است و ۱۳۰۰ واحد دیگر در حال آماده‌سازی زمین بوده که حدود ۷۰ درصد آن آماده است.


بلدی با بیان این که پروژه‌ها در ۵ یا ۶ منطقه مختلف است،افزود:  عملیات ساخت واحد‌های اولیه آغاز شده است و با صدور هر چه زودتر پروانه‌های ساخت، عملیات اجرایی را زودتر آغاز می‌کنیم.


او افزود: تا به امروز در  راه و شهرسازی قرعه‌کشی برای دریافت پروژه‌ها  انجام شده است و لیست دریافت را کرده‌ایم.


 مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان قم گفت:در مرحله اول بین کسانی که به صورت کامل  واریز وجه داشتند از سوی اداره راه و شهرداری قرعه‌کشی انجام شد و  به  ۵۳۲ واحد تخصیص داده شده است.


بلدی در ادامه افزود:در مرحله دوم ،قرعه کشی برای هشتصد نفر دیگر انجام می‌شود که پروژه‌ها تخصیص داده شوند.


او بیان کرد:اولویت با پرداخت به موقع از وقفه ایجاد شدن در ساخت پروژه‌ها جلوگیری می‌ کند و امتیاز انتخاب واحد با کسانی است که زودتر وجه واریز کرده‌اند.


مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان قم اظهار کرد:حدود ۲۰ درصد بهای ساخت واحد‌ها تسهیلات  و مابقی توسط مردم به عنوان سهم آورده در حین ساخت پرداخت می‌شود.


او در پایان گفت:از سایر دستگاه‌های آب برگ  گاز  و شهرداری درخواست داریم که هرچه سریعتر امکانات زیربنایی را برای ساخت پروژه‌ها انجام دهند.

انتهای پیام/غ/ش

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بنیاد مسکن طرح اقدام ملی مسکن پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۲۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف پروژه ۱۵ ساله سد قشلاق تا ۳۱ اردیبهشت

فرماندار صحنه، گفت: مقرر شده سد قشلاق در شهرستان صحنه استان کرمانشاه که در ۱۵ سال گذشته بلاتکلیف و بدون استفاده باقی مانده، تا ۳۱ اردیبهشت ماه تعیین تکلیف شود. - اخبار استانها -

غلامرضا شهبازی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار داشت: سد قشلاق در واقع یک مگاپروژه عمرانی در استان است که کار ساخت آن از سال 88 توسط آب منطقه‌ای آغاز شده است و می‌توانست برای رونق اقتصادی و توسعه کشاورزی مؤثر باشد، اما به دلیل برخی مشکلات به یک معضل تبدیل شده است.

وی عنوان کرد: چند روستا در مخزن این سد قرار گرفته‌اند و آب منطقه‌ای نسبت به تملک اراضی و املاک این روستاها اقدام کرد از 330 هکتار حدود 80 هکتار تملک شد و نام دولت سند خورد.

شهبازی گفت: در سال 94 اداره کل اوقاف و امور خیریه طی نامه‌ای از آب منطقه‌ای خواست که هزینه‌ای بابت اراضی و املاک این روستاها به مردم پرداخت نشود زیرا این املاک از املاک اوقاف و وقف خاص هستند.

فرماندار شهرستان صحنه با بیان اینکه همین موضوع دوگانگی برای آب منطقه ای ایجاد کرد افزود: با وجود اینکه این پروژه عمرانی بیش از 90 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و باید آبگیری می‌شد اما متاسفانه به واسطه مشکل اوقاف این اتفاق نیفتاده و با وجود پیگیری چند استاندار نتیجه‌ای حاصل نشده است.

وی بیان کرد: در نهایت پیشنهاداتی ارائه شده که باید کارشناسی شود و تا 31 اردیبهشت ماه فرصت داده شده که به موضوع رسیدگی و مشکلات مردم رفع شود.

شهبازی گفت: جانمایی روستاها توسط بنیاد مسکن انجام شده و تعدادی از خانواده‌ها نیز براساس اولویت‌بندی مستقر شده تا ساخت و ساز را انجام دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ساخت ۱۰۴۰ واحد نهضت ملی مسکن در قم توسط بسیج سازندگی
  • پرداخت ۵۰۰ میلیون تومان برای کمک به ساخت مسکن روستایی در کردستان
  • موضوع مسکن کارکنان نیروی انتظامی استان بررسی شده است
  • لزوم تخصیص زمین برای ساخت ۵۰ هزار واحد مسکونی
  • پیشرفت کاری ۳۵ درصد مسکن ملی شهرستان ملایر
  • ساخت ۵۲۵۰ واحد نهضت ملی مسکن در آذربایجان شرقی
  • بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه
  • ساخت ۱۴۰ هزار واحد مسکونی برای کارگران و صنعتگران کشور آغاز شد
  • ۱۲۸ هزار واحد مسکن مهر در حال ساخت است/ تامین یک میلیون قطعه زمین روستایی تا تابستان
  • تعیین تکلیف پروژه ۱۵ ساله سد قشلاق تا ۳۱ اردیبهشت